Vähennä hävikkiä JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelman avulla!

Valtakunnallista Hävikkiviikkoa on vietetty jälleen kuluneella viikolla. Suomessa koko ravitsemusalan (kotitaloudet, teollisuus, kauppa ja ravitsemispalvelut) yhteenlaskettu ruokahävikki on noin 335-460 miljoonaa kiloa vuodessa. Tämä on noin 10-15 prosenttia kulutetusta ruoasta. Noin viidennes kaikesta ravintolaruoasta päätyy Suomessa jätteeksi. (MTT)

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelman avulla voit vähentää ruoan tuotannossa syntyvää hävikkiä: saat muun muassa tarkat tarveainelistat annoskokoihin ja annosmääriin perustuen sekä tulostat ruokalistat ja työlistat tuotannon suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Menekin seuranta -toimintojen avulla voit optimoida valmistettavan ruuan määrää.  Juuri tarvetta vastaavat tilausmäärät vähentävät varastohävikkiä ja tarkempi tuotannon suunnittelu ja toteutus auttavat vähentämään valmiin ruoan hävikkiä. Näin pystyt tukemaan kestävää kehitystä – resurssien säästö ja päästöjen väheneminen koko elintarvikeketjun matkalta – ja kaupan päälle saat aikaan kustannussäästöjä! Lue lisää JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmasta.

Lisätietoa hävikkiviikosta löydät seuraavista kanavista:
www.facebook.com/havikkiviikko
Twitter: @havikkiviikko, #hävikkiviikko
Instagram: Hävikkiviikko, #hävikkiviikko
www.havikkiviikko.fi

Haemme Full Stack Java -sovelluskehittäjää Jyväskylään

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo yli 25 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista käyttää JAMIX-ohjelmistoa muun muassa kouluruokailun hallintaan. Asiakaskunta koostuu julkispuolen lisäksi ravintolaketjuista ja sadoista muista yksityispuolen yrityksistä.

JAMIX kasvaa voimakkaasti kotimaassa ja kasvua haetaan myös viennistä. JAMIXin kotipaikka on Jyväskylässä ja yritys työllistää 18 henkilöä.

Haemme Full Stack Java -sovelluskehittäjää Jyväskylään

Edellytämme

 • vähintään 2-3 vuoden kokemusta Java-sovelluskehityksestä
 • alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulukoulutusta tai muunlaista pätevyyttä tehtävään
 • hyvää englannin kielen taitoa
 • web-teknologioiden tuntemusta
 • SQL-osaamista
 • tiimityöskentelytaitoja
 • ketterää ajattelua
 • positiivista, itsenäistä ja vastuullista asennetta
 • kykyä ja halua kehittää osaamista.

Arvostamme

 • mobiiliteknologioiden tuntemusta
 • arkkitehtuuriosaamista
 • REST-osaamista
 • Android-osaamista
 • iOS/Swift-osaamista.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää web- ja mobiilisovelluksia ja pilviratkaisuja mukavassa työympäristössä, ketterin menetelmin, nykyaikaisilla frameworkeillä ja työkaluilla.

Avainsanoja: Java, Vaadin, Maven, Apache FOP, Freemarker, Sass, JRebel, JUnit, Spring, SQL, MSSQL, REST, XML, JSON, Scrum, Git, Android, DevOps

Lisätietoja antaa tuotekehitysjohtaja Tomi Laamanen, puh. 020 7121 315.

Hakemukset sisältäen CV:n ja palkkatoiveen 24.10.2017 mennessä osoitteeseen tomi.laamanen(at)jamix.fi.

Koululounas on iloinen asia

Ammattikeittiöosaajat ry kampanjoi Suomi 100 -juhlavuonna suomalaisen kouluruokailun puolesta. Suomalainen kouluruokailu on ylpeyden aihe ja sosiaalinen innovaatio, jota tullaan ihastelemaan muualtakin maailmasta. Juhlavuoden aikana Ammattikeittiöosaajat ry kannustaa kouluja ympäri maan hakemaan Ammattikeittiöosaajien myöntämää kouluruokadiplomia, joka on osoitus kestävällä tavalla ravitsemukselliset ja kasvatukselliset seikat huomioivasta kouluruokailusta.

Lue Ammattikeittiöosaajat ry:n tiedote kokonaisuudessaan: http://www.amko.fi/ajankohtaista/koululounas-iloinen-asia/

Lapsille tarjottavan ruuan ravitsemuksellista puolta lasketaan suositusten mukaisesti JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmiston avulla sadoissa suomalaisissa kouluissa.

Ruokahävikin vähentäminen keskeinen aihe Valtioneuvoston selonteossa

Eduskunnan käsittelyssä on kuluneella viikolla ollut Valtioneuvoston ruokapoliittinen selonteko. Selonteossa käsitellään vastuullisen ja kestävän ruokajärjestelmän edellytyksiä tulevalla vuosikymmenellä. Muun muassa hävikin määrän seurantaa ja mittaamisen parantamista esitetään selonteossa keinoiksi vähentää ruokahävikkiä.

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmiston avulla voit vähentää ruoan tuotannossa syntyvää hävikkiä: saat muun muassa tarkat tarveainelistat annoskokoihin ja annosmääriin perustuen sekä tulostat ruokalistat ja työlistat tuotannon suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Menekin seuranta -toimintojen avulla voit optimoida valmistettavan ruuan määrää. Juuri tarvetta vastaavat tilausmäärät vähentävät varastohävikkiä ja tarkempi tuotannon suunnittelu ja toteutus auttavat vähentämään valmiin ruoan hävikkiä. Näin pystyt tukemaan kestävää kehitystä – resurssien säästö ja päästöjen väheneminen koko elintarvikeketjun matkalta – ja kaupan päälle saat aikaan kustannussäästöjä!

Lisätietoa Ruokapoliittisesta selonteosta löytyy Maa- ja metsätalousministeriön sivuilta.

Lisätietoa Ruokapoliittisen selonteon käsittelystä eduskunnassa löytyy Eduskunnan tiedotteista.

”Ripaus koodia ja Gordon Ramsayta”

 

”Jamix Oy tuottaa SaaS-palveluna toiminnanohjausjärjestelmiä ammattikeittiöiden ja henkilöstöravintoloiden tarpeisiin. MPY on huolehtinut kiihtyvällä vauhdilla kansainvälistyvän yrityksen konesalipalveluista, sisäisten ICT-palveluiden toiminnasta ja varmistuksesta jo yli vuosikymmenen.”

Lue tarina JAMIXin ja MPY:n yhteistyöstä kokonaisuudessaan:  https://www.mpy.fi/jamix

 

JAMIX tarjoaa moderneimman ja turvallisimman pilvipalvelun yhteistyössä MPY Palvelut Oyj:n kanssa. MPY on Katakri IV -sertifioidusti tietoturvallinen suomalainen konesalipalvelujen tarjoaja, minkä ansiosta asiakkaidemme tiedot ovat parhaissa mahdollisissa käsissä.

JAMIX Kongressi 2017 -tapahtumassa 29.-30.3.

Tilavarausten, tarjoilutilausten ja vieraiden hallintaan kehitetty TILAX-ohjelma yhdistää saumattomasti tilausten tekijät, keittiön sekä aulapalvelut, ja varmistaa että kaikki tieto on jatkuvasti ajan tasalla.

Tule tutustumaan TILAX-ohjelmaan Kongressi 2017 -tapahtumassa, joka järjestetään 29.-30.3. Finlandia-talossa Helsingissä. JAMIX:in löydät osastolta 35.

Lisätietoa Kongressi 2017 -tapahtumasta sekä ennakkorekisteröityminen: http://kongressimessut.fi/

”Kaikkien Nurmijärven koulujen ja päiväkotien ruokalistat nyt suoraan puhelimeen”

”Perheiden ja vanhempien mahdollisuus osallistua lastensa kanssa kouluruokakeskusteluun helpottuu nyt, kun Nurmijärven kunnan Aleksia ruokapalvelut on ottanut käyttöönsä Jamix Menu -sovelluksen.

Koulu- ja päiväkotiruokalistat ovat luettavissa älypuhelimilla, kun puhelimeen ladataan mobiilisovellus (JAMIX MENU) ilmaiseksi App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.”

Lue Nurmijärven uutisten julkaisema artikkeli kokonaisuudessaan tämän linkin kautta.

Haemme asiakaspalvelukoordinaattoria

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on jo yli 25 vuoden ajan kehittänyt ja myynyt tuotannonohjaus-järjestelmäänsä ammattikeittiöille. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille. Yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista käyttää JAMIX-ohjelmistoa muun muassa kouluruokailun hallintaan.  Asiakkaita on jo yli 2000 ja kasvu on viime vuosina ollut voimakasta. Asiakaskunta koostuu julkispuolen lisäksi ravintolaketjuista ja sadoista muista yksityispuolen yrityksistä. JAMIX hakee kasvua myös viennistä, ja myyntiä on jo useissa maissa. JAMIX:in kotipaikka on Jyväskylässä ja yritys työllistää 18 henkilöä.

 

Haemme ASIAKASPALVELUKOORDINATTORIA

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti laskutukseen liittyvä asiakaspalvelu sekä laskutukseen liittyvät sisäiset työt. Lisäksi koordinoit ohjelmistojen oheistuotteina myytävien laitteiden ja materiaalien tilauksia sekä täydennät käyttötukitiimiämme. Näiden lisäksi työtehtäviisi sisältyy myös muita toimistotöitä.

Tehtävässä vaaditaan erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kiinnostusta tietojärjestelmiin. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. kaupallisen alan koulutus ja työt hoituvat sujuvasti myös englannin kielellä. Eduksi katsotaan osaaminen yrityksen taloushallinnon alalta.

 

Lisätietoja: markkinointijohtaja Anna Skyttä, puh. 0400 527 730, anna.skytta@jamix.fi

Hakemukset sisältäen CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse 12.2.2017 mennessä: anna.skytta@jamix.fi