Haemme asiakaspalveluhenkilöä laskutukseen

Asiakaspalveluhenkilö

Asiakkaiden tukipalvelutiimissämme on nyt tarjolla monipuolinen toimenkuva reippaalle ja vastuuntuntoiselle asiakaspalveluhenkilölle. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti asiakkaidemme laskuttaminen, siihen liittyvä asiakaspalvelu sekä laskutuksen sisäiset työt. Lisäksi koordinoit ohjelmistojen oheistuotteina myytävien laitteiden ja materiaalien tilauksia. Edellä mainittujen päätehtävien ohella täydennät käyttötukitiimiämme tarkoittaen muun muassa käyttötuen antamista asiakkaillemme JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmistoon liittyen sekä osallistumista ohjelman testaukseen tuotekehitysvaiheessa.

Työympäristömme rakentuu luottamuksen, sitoutumisen, vastuullisuuden, yhteistyön ja jatkuvan kehittymisen periaatteille. Vastaat tehtävässä itsenäisesti JAMIXin laskutuksesta ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää tätä osa-aluetta yrityksessämme. Sisäisesti toimit tiiviissä yhteistyössä muun muassa tukipalvelutiimin ja myynnin kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä:

  • Yrityksen taloushallintoon ja laskutukseen liittyvät perusasiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja.
  • Hallitset monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja sinulla on loogista päättelykykyä.
  • Sinulla on halu työskennellä asiakasrajapinnassa ja olet asiakaspalveluhenkinen.
  • Olet oma-aloitteinen ja hoidat vastuullesi kuuluvat asiat loppuun saakka tarkasti ja täsmällisesti.
  • Työt hoituvat sujuvasti myös englannin kielellä – sekä suullisesti että kirjallisesti.
  • Olet halukas oppimaan JAMIX-ohjelmien käyttöä, jotta voit perehdytyksen jälkeen muun muassa antaa asiakkaillemme käyttötukea ohjelmiin liittyen.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus.

 

JAMIX Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo lähes 30 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista käyttää JAMIX-ohjelmistoa. Asiakaskunta koostuu julkispuolen lisäksi ravintolaketjuista ja sadoista muista yksityispuolen yrityksistä. JAMIX kasvaa voimakkaasti kotimaassa ja kasvua haetaan myös viennistä. JAMIXin kotipaikka on Jyväskylässä ja yritys työllistää 27 henkilöä.

 

Lisätietoja: markkinointijohtaja Anna Skyttä, puh. 0400 527 730, anna.skytta@jamix.fi

Hakemukset sisältäen CV:n, palkkatoiveen ja suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn (tietosuoja-asetus) sähköpostitse 22.3.2019 mennessä: anna.skytta@jamix.fi

Posted in JAMIX Uutiset and tagged , , , .