OMINAISUUDET


 

JAMIX RUOKATUOTANTO on kokonaisvaltainen ammattikeittiön hallintaan kehitetty ohjelmisto, joka parantaa tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä kaiken tyyppisissä ja kokoisissa ammattikeittiöissä. Järjestelmä palvelee keittiön sisäisiä tarpeita ja tarjoaa sujuvat yhteydet niin toimittajiin kuin asiakkaisiin ja tilaajiin päin. Eri osa-alueet ammattikeittiön toiminnassa linkittyvät täsmällisesti toisiinsa ja tiedot päivittyvät ajantasaisesti kaikille käyttäjille järjestelmän sisällä.

Mahdollista integroida muihin käytössäsi oleviin järjestelmiin.

Vaivattomasti pilvipalveluna

Pilvipalvelu mahdollistaa ohjelman käytön paikasta riippumatta - riittää, että käytössä on internet-yhteys. Pilvipalvelussa me huolehdimme ohjelmapäivityksistä puolestasi ja käytössäsi on aina viimeisin, ajantasainen versio ohjelmasta! Pilvipalvelu sisältää myös varmuuskopioinnin.

 

JAMIX TARJOAA YLIVERTAISET EDUT:
Monipuoliset toiminnot
Vastaavuus lainsäädännön asettamiin vaatimuksiin
Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä
Henkilökohtainen, joustava asiakaspalvelu
Kohtuulliset käyttökustannukset
Jatkuvan kehitystyön ansiosta aina ajantasaiset ohjelmat ja ajan hermolla olevat, innovatiiviset sovellukset.

HALLITSE TUOTANTOA, TOIMITUKSIA JA VARASTOA


 

Hallitse ruokaohjeitasi helposti ja vaivattomasti, suunnittele ruokalistat valitsemalla haluamasi ruokaohjeet viikkokalenteriin tai lisää ruokaohjeita suoraan päivittäisille työlistoille.

Saat kaikki toimintaa tukevat laskelmat ja tiedot sisältäen kustannukset, katelaskelmat, ravintoarvolaskelmat ja -vertailut sekä allergeenit.

Kaikki ruoka-aineet voidaan linkittää ostotuotteisiin, minkä ansiosta saat luotua ostotilaukset automaattisesti järjestelmässä ja lähetettyä ne sähköisesti toimittajillesi. Varastotoiminnoissa saat myös muun muassa kirjattua toimitukset ja tehtyä inventaariot.

Varastotoiminnot ja tilaukset hoituvat myös ainutlaatuisella RUOKATUOTANTO MOBILE -sovelluksella, jota voit käyttää jopa tavallisella älypuhelimella! Tämä uusi keittiötyöntekijän perustyökalu edistää osaltaan paperitonta keittiötä.
JAMIX RUOKATUOTANTO -järjestelmällä hallitset myös kaiken tyyppiset ateriatilaukset ruokavaliot ja annoskoot huomioiden. Erityisesti tabletille kehitetyn RUOKATUOTANTO ATERIATILAUS -sovelluksen avulla tilauksia on helppo tehdä esim. asiakkaiden luona kiertäessä.

Toimittajien tuotetiedot vaivattomasti suoraan järjestelmään!

HALLITSE KUSTANNUKSIA


 

Saat päivitettyä toimittajiesi tuotetiedot hintoineen sähköisesti suoraan järjestelmään, minkä ansiosta hinnat ja laskelmat ovat aina ajan tasalla. Kustannus- ja katelaskelmien avulla varmistat toimintasi kannattavuuden. Voit muodostaa tarveainelistat ruokalistoihisi perustuen ja saat näin vaivattomasti ostotilaukselle juuri tarvitsemasi tilausmäärän. Voit lähettää tarveainelistan halutessasi myös Ennustepankkiin suoraan järjestelmästä (lisätietoa Ennustepankista: www.ennustepankki.fi).

 

JAMIX:in edelläkävijyys tulee esiin myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Järjestelmän avulla voit seurata, hallita ja vähentää hävikkiä monessa eri kohtaa.

NOUDATA LAKEJA JA ASETUKSIA VAIVATTOMASTI


 

Tiedot allergeeneista ja ravintoarvoista kulkevat mukana läpi ohjelman ruoka-aineista ruokaohjeille ja edelleen ruokalistoille virheettömästi ja ajantasaisesti. Voit tulostaa vaivattomasti tuoteseloste-etiketit elintarviketietoasetuksen mukaisin tiedoin pakattaviin elintarvikkeisiin.

Ohjelman avulla hallitset myös ruuan jäljitettävyystietoja. Lisäksi JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmissa ja sovelluksissa on suora liittymä Fredman Pro -omavalvontajärjestelmään.

HALLITSE KEITTIÖSI HIILIJALANJÄLKEÄ


 

JAMIX RUOKATUOTANTO on ensimmäinen järjestelmä ammattikeittiöille, jossa on automaattinen hiilijalanjälkilaskuri. Ohjelmassa olevien vertailuarvojen avulla tietyn ruuan tai aterian hiilijalanjälkeä on helppo arvioida.

Ruokalistan tiedot aina ajan tasalla keittiön kanssa – ilman mitään lisätyötä!

Katso miltä MENU-ruokalista näyttää

 

TARJOA TIETOA LOPPUASIAKKAALLE


 

JAMIX MENU -palvelun avulla ruokalistasi julkaistaan automaattisesti ja ajantasaisesti nettiin ja mobiiliappiin, minkä ansiosta asiakkaasi voi tarkastella sitä ajasta ja paikasta riippumatta. Julkaistava ruokalista sisältää myös muun muassa tuoteselosteen ja allergeenit, ravintoarvotiedot sekä haluttaessa aterian tai yksittäisen ruuan hiilijalanjäljen vertailuineen.

 

Pakattavien elintarvikkeiden etikettitulostus hoituu niin ikään vaivattomasti suoraan järjestelmästä elintarviketietoasetuksen mukaisin tiedoin. Voit myös julkaista tuoteluettelon JAMIX MENU -palvelun avulla suoraan nettiin ja mobiiliappiin.

HALLITSE KETJUTOIMINTAA


 

JAMIX RUOKATUOTANTO soveltuu yhtä hyvin yksittäiselle keittiölle kuin usean toimipisteen kokonaisuuteen ja ketjuhallintaan. Ruoka-aineita, ruokaohjeita ja ruokalistoja voidaan haluttaessa määritellä esim. toimipistekohtaisesti, alueittain tai konseptikohtaisesti.

HYÖDYNNÄ OPETUKSESSA


 

Opetuskäyttöä varten ohjelmaan voidaan luoda jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaiset työkansiot.