JAMIX MENU Asiakaspalautesovellus

Kerää asiakaspalaute sähköisesti suoraan keittiöjärjestelmään

JAMIX MENU Asiakaspalautepalvelu on selaimessa ja mobiilisovelluksessa toimiva sovellus, jonka avulla ravitsemisalan toimija voi kerätä asiakaspalautetta JAMIX MENU -sovellukseen julkaisemaansa ruokalistaan liittyen. Annetut palautteet tallentuvat automaattisesti ja reaaliaikaisesti keittiön tuotannonohjausjärjestelmään tarkastelua ja raportointia varten.

Asiakaspalautteen keräämisellä on monia positiivisia vaikutuksia:

  • Asiakkaat kokevat, että palvelun tarjoaja on kiinnostunut heidän tyytyväisyydestään
  • Palveluntarjoaja saa suoran yhteyden asiakkaisiin ja heidän palvelukokemukseensa
  • Positiivista asiakaspalautetta voi hyödyntää markkinoinnissa
  • Palautteen perusteella on mahdollisuus kehittää toimintaa
  • Positiivinen palaute kannustaa työntekijöitä

Asiakaspalautekysely liitetään suoraan ruokalistaan

Kyselyjä hallinnoidaan JAMIX-keittiöjärjestelmässä, joten voit itse määritellä mistä asioista haluat saada palautetta. Kyselyyn voidaan lisätä haluttu määrä kysymyksiä, joiden vastaustyypiksi voidaan valita hymiöt, tähdet, teksti tai kuva. Kun kysely on liitetty ruokalistaan, se on automaattisesti mukana JAMIX MENU –palveluun julkaistussa ruokalistassa.

Asiakkaat antavat palautetta tietystä ateriasta tai ateriakokonaisuudesta

JAMIX-keittiöjärjestelmässä ruokalistaan liitetty asiakaspalautekysely näkyy asiakkaille JAMIX MENU -palveluun julkaistun ruokalistan yhteydessä omana osionaan. Sovelluksessa asiakas voi valita, haluaako antaa palautetta ateriakokonaisuudesta (esim. lounas) tai yksittäisestä aterian osasta (esim. kasvissosekeitto). JAMIX MENU -mobiilisovelluksessa asiakkaan on myös helppo liittää haluamansa kuva palautteeseen.

 

Asiakaspalautteet tallentuvat JAMIX-keittiöjärjestelmään

JAMIX MENU -sovelluksen kautta lähetettyjä palautteita voidaan tarkastella JAMIX-keittiöjärjestelmässä. Palauteraportteja voidaan rajata halutulle aikavälille sekä suodattaa keittiöittäin. Lisäksi on mahdollista suodattaa palautteita annoksen ja ruokalistan mukaan.

JAMIX-keittiöjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti prosessin alusta loppuun. Järjestelmä sisältää seuraavia ominaisuuksia:

JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille yli 30-vuotisella kokemuksella HoReCa-alasta ja ravitsemispalveluista.