Keittiön tilaukset ja varastotoiminnot mobiilisovelluksessa

JAMIX Mobile –sovelluksella hoidat ammattikeittiön varastotoiminnot ja tilaukset millä tahansa mobiililaitteella. Tiedot linkittyvät saumattomasti kokonaisvaltaiseen JAMIX-keittiöjärjestelmään.

JAMIX Mobile –sovelluksella hoidat ammattikeittiön varastotoiminnot ja tilaukset millä tahansa mobiililaitteella. Mobiilisovelluksena JAMIX on mukana taskussasi kaikkialla keittiön arjessa.

Sovelluksessa on seuraavat, JAMIX-keittiöjärjestelmään liittyvät toiminnot:

  • Ostotilaukset
  • Lähetyslistat
  • Inventaario
  • Varastohävikki

Tuotteet on helppo hakea lukemalla viivakoodi mobiililaitteen kameralla tai skannerilla. Voit hakea tuotteen nopeasti myös nimellä tai tuotekoodilla.

Tieto tallentuu laitteelle, vaikka nettiyhteys katkeaisi. Kun laite on taas verkossa, tieto voidaan tallentaa JAMIX-järjestelmään.

Ostotilaukset vaivattomasti mobiilisovelluksella

JAMIX-keittiöjärjestelmän avulla ostotilausten teko hoituu vaivattomasti. Järjestelmä laskee automaattisesti tilaustarpeet ruokalistaasi perustuen ja tilaukset on helppo lähettää toimittajille sähköisesti suoraan järjestelmästä. Näet järjestelmän muodostamat tilaukset myös JAMIX Mobile -sovelluksessa, jossa niitä on tarvittaessa helppo täydentää ennen tilauksen lähettämistä toimittajalle. Voit lisätä JAMIX Mobile -sovelluksessa myös uusia tilauksia esimerkiksi sellaisille keittiön perusraaka-aineille, joita käsittelet ruokalistasta erillään.

Tarkasta toimitetut tuotteet kätevästi paikan päällä

Voit tuoda toimittajien sähköiset lähetyslistat suoraan JAMIX-keittiöjärjestelmään, halutessasi jopa automaattisesti. Lähetyslista on mahdollista luoda helposti JAMIX-järjestelmässä myös ostotilauksen pohjalta. Näet JAMIX Mobile -sovelluksessa kaikki järjestelmässä olevat lähetyslistat. Mobiilisovelluksen avulla voit tarkastaa ja kirjata toimitetut tuotteet sekä niihin liittyvät mahdolliset lisätiedot kätevästi paikan päällä suoraan järjestelmään.

Mobiilisovellus säästää merkittävästi aikaa inventaariossa

JAMIX Mobile -sovelluksen avulla inventaarion tekeminen on sujuvaa ja nopeaa. Inventaariolistat ovat sähköisesti mukanasi mobiilisovelluksessa ja inventoitavien tuotteiden tiedot on helppo kirjata suoraan järjestelmään. Inventaariota voidaan tehdä useilla laitteilla yhtä aikaa ja kaikki tiedot tallentuvat JAMIX-keittiöjärjestelmään.

Kirjaa varastohävikki suoraan keittiöjärjestelmään

JAMIX Mobile -sovelluksen avulla kirjaat helposti esimerkiksi rikkoontuneet tai vanhentuneet tuotteet järjestelmään juuri siellä missä olet. Voit kirjata mobiilisovellukseen myös varastohävikkiin liittyvää lisätietoa raportointia varten. JAMIX Mobile -kirjaukset tallentuvat JAMIX-keittiöjärjestelmään, jossa varastohävikkiä voidaan seurata kokonaisvaltaisesti.

JAMIX Mobile -sovellus linkittyy saumattomasti JAMIX-keittiöjärjestelmään

JAMIX-keittiöjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti koko prosessin matkalta. JAMIX Mobile -sovelluksella voit hoitaa varastonhallintaan ja tilauksiin liittyviä toimintoja. Kaikki tiedot liikkuvat saumattomasti järjestelmässä, jolla hallitset kaikki ammattikeittiön keskeiset toiminnot:

JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille yli 30-vuotisella kokemuksella HoReCa-alasta ja ravitsemispalveluista.