Laitteet ja materiaalit

Täydennä JAMIX-ohjelmia laadukkailla laitteilla ja materiaaleilla - saat täyden hyödyn ohjelmasta ja työsi on helpompaa!

 

Tulostimet


CL-S621


Citizen CL‐S631II termo/värinauhatulostin

JAMIX-ohjelmien tarra- ja korttitulosteisiin.

Laadukas tulostin ammattikäyttöön, korkealaatuinen tulostusjälki (300 dpi). Nopea ja helppo käyttää. Luotettava. Tulostin saatavilla myös leikkurilla tai taustapaperinpoistajalla. Värinauha myydään erikseen. Laitteella voidaan tulostaa mm: etiketit, potilaskortit, tuoteselosteet, viivakoodit, ateriapalvelun asiakastarrat, pöytävarauskortit, vieraskortit.

Takuu 2 vuotta.

Labelmate MC-11_2

Labelmate MC-11 etikettien kelauslaite

Rullan pidike säädettävissä 25-101 mm hylsyille.

Rullan maksimihalkaisija 220 mm.

Etikettitarrat ja kortit


Esipainetut etikettitarrat

JAMIX-keittiöjärjestelmän etikettitulostukseen voidaan käyttää tarroina myös esipainettuja tarroja. Esipainettuun tarrarullaan tulostetaan etukäteen mikropainatuksena logo tai muu kuva sekä mahdolliset muutkin painatukset: esimerkiksi yhteystiedot.

Ohjelmiemme vakiokoko on 105 mm x 55 mm. JAMIX ENTERPRISE -ohjelmassa on lisäksi vakiokoko 75 mm x 110 mm.

Muut etikettitarrat ja kortit

  • Etikettitarra termo 105 x 55 blanko
  • Etikettitarra värinauhatulostus 105 x 55 blanko
  • Potilaskortti 90 x 130
  • Potilaskortti 65 x 130
  • Pakkaustarra termo 76 x 36 blanko

Muut laitteet


vaaka

OHAUS Aviator 7000 vaaka

JAMIX-keittiöjärjestelmään.

Nopeaan ja sujuvaan kilohintaisten tuotteiden hinnoitteluun. Ohjelma tulostaa automaattisesti etiketin kun paino lukittuu.

Takuu 1 vuosi.

Opticon H28 ja Opticon H29 -älylaitteet JAMIX Mobile -sovelluksen käyttöön.

Edistyksellinen ammattikäyttöön tarkoitettu älylaite, jossa yhdistyvät PDA-laitteiden toiminnallisuus sekä älypuhelimien ulkonäkö. Muun muassa integroitu viivakoodinlukija, pöly- ja vesitiivis, käyttölämpötilat -20 - +50 astetta, pitkäkestoinen akku. Ihanteellinen JAMIX Mobile -sovelluksen käyttöön; mm. ostotilausten ja sisäisten tilausten tekoon sekä inventaarioiden kirjaamiseen.

Takuu 2 vuotta.

Näytöt JAMIX MENU -palvelulla julkaistavan ruokalistan esittämiseen

JAMIX tekee yhteistyötä pohjoismaisen Digital Signage -konseptitoimittajan, ZetaDisplayn kanssa. Pelkkien näyttöjen sijaan ZetaDisplay toimittaa kattavan viestintäjärjestelmän ja -konseptin. Valikoimassa on työkaluja ja toteutuksia liki kaikille liiketoiminnan sektoreille. Suomessa ZetaDisplay järjestelmä on käytössä yli 2000:ssa toimipisteessä, joista ravintoloita 500.

ZetaDisplayn järjestelmä mahdollistaa monipuolisen integraation muihin digitaalisiin medioihin, kuten nettisivustolle, ja sosiaaliseen mediaan. Ravintolasektorilla ruokalistojen helppo keskitetty ja paikallinen hallinta ja sisällöntuotanto sisältyy järjestelmään.

Lisätietoa näyttöratkaisuista saat suoraan ZetaDisplaylta: [email protected]