Ruokaohjeiden hallinta ja niihin liittyvät laskelmat

Ruokaohjeiden hallinta on yksi JAMIX RUOKATUOTANTO -järjestelmän avaintoiminnoista. Hallitse ruokaohjeitasi helposti ja vaivattomasti, ja anna ohjelman huolehtia kustannus-, kate- ja ravintoarvolaskelmista. Voit muuttaa annoskokoja tai annosmääriä ja ohjelma päivittää raaka-aineiden määrät reseptille automaattisesti. Ruokaohjeisiin voidaan liittää kuvia kuvaamaan tiettyä vaihetta tai valmista annosta. Ainutlaatuinen Mobiiliruokaohje korvaa perinteisen paperitulosteen keittiössä: Kaikki ruuan valmistuksessa tarvittavat tiedot voidaan katsoa suoraan tabletin tai älypuhelimen näytöltä. JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmalla saat myös tulostettua tuoteseloste-etiketit helposti suoraan ruokaohjeelta elintarviketietoasetuksen mukaisin tiedoin.

Voit tallentaa ohjelmaan reseptejä rajattomasti

Ruokaohjeiden rakentaminen ohjelmassa on helppoa ja nopeaa – valitset vain ruoka-aineet ohjelmassa valmiina olevasta kattavasta listasta. Monipuolisten ryhmittelyiden avulla reseptit pysyvät vaivattomasti järjestyksessä. Ruokaohjeisiin voidaan liittää ruokavaliotietoja ja valmistusohjeet voidaan tarvittaessa jakaa useampaan vaiheeseen. Jos käytät JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaa mobiililaitteella, kuten tabletilla, voit ottaa ruokaohjeeseen liitettävät kuvat suoraan sillä.

 

Automaattinen ravintoarvojen ja kustannusten laskenta sekä allergeenitiedot

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmassa on valmiina ajantasaiset Finelin ravintoarvotiedot ja ohjelma laskee automaattisesti ruokaohjeiden ravintoarvosisällöt yksityiskohtaisesti. Tiedot allergeeneista kulkevat täsmällisesti järjestelmässä. Toimittajien tuotetiedot päivittyvät ohjelmaan sähköisesti, minkä ansiosta laskelmat ovat aina ajan tasalla järjestelmässä. Ohjelmassa on automaattinen, kattava kustannus- ja katelaskenta.

 

Vertaa, valitse ja vaikuta ruuan hiilijalanjälkeen

JAMIX RUOKATUOTANTO on ensimmäinen järjestelmä ammattikeittiöille, jossa on automaattinen hiilijalanjälkilaskuri. Ohjelma laskee automaattisesti CO₂-päästöt mm. ruokaohjeille ja aterioille. Ohjelmassa olevien vertailuarvojen avulla tietyn ruuan tai aterian hiilijalanjälkeä on helppo arvioida. Halutessasi saat CO₂-tiedot esille myös ruokalistaan ja JAMIX MENU –sovellukseen asiakkaitasi varten.

 

JAMIX CO2-laskuri laskee ruuan hiilijalanjäljen

Ainutlaatuinen mobiiliruokaohje mahdollistaa paperittoman keittiön

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelman Mobiiliruokaohje korvaa perinteisen paperitulosteen keittiössä. Voit katsoa kaikki ruuan valmistuksessa tarvittavat tiedot suoraan tabletin tai älypuhelimen näytöltä. Raaka-aineiden, valmistusohjeen sekä kuvien lisäksi Mobiiliruokaohje sisältää tiedot allergeeneista ja ravintoarvoista. Mobiiliruokaohjeella voit muuttaa ruokaohjeen annoskokoa ja annosmäärää, ja ohjelma päivittää automaattisesti tarvittavien ruoka-aineiden määrät niiden mukaisesti.

 

Tulosta tuoteseloste-etiketit vaivattomasti

Saat tulostettua tuoteseloste-etiketit pakattuihin elintarvikkeisiin helposti suoraan ruokaohjeelta. Etiketille tulostuvat kaikki tarvittavat tiedot elintarviketietoasetuksen mukaisesti sisältäen tuoteselosteen, allergeenit ja ravintoarvotiedot. Etiketille voidaan lisäksi tulostaa hinta- ja painotiedot, säilytysohje, valmistuspäivä ja parasta ennen -päiväys sekä viivakoodi.

 

Elintarvikkeiden etikettitulostus suoraan ruokaohjeelta - JAMIX

Ruokaohjeet linkittyvät kokonaisvaltaisessa järjestelmässä muihin toimintoihin

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmisto tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti prosessin alusta loppuun. Ruokaohjeiden hallinnan lisäksi järjestelmä sisältää seuraavia ominaisuuksia, jotka kaikki linkittyvät toisiinsa: