Ammattikeittiön varastonhallinta ja hankinta

Varastonhallinta on yksi JAMIX RUOKATUOTANTO -järjestelmän avaintoiminnoista. Hallitse kaikkia käyttämiäsi tuotteita vaivattomasti järjestelmässä ja päivitä toimittajien tuotetiedot hintoineen sähköisesti järjestelmään. Tee ostotilaukset järjestelmässä automaattisesti ruokalistoihin perustuen ja anna ohjelman laskea tarvittavat määrät. Lähetä ostotilaukset sähköisesti toimittajille suoraan ohjelmasta ja tallenna lähetyslistat kun tavarat on toimitettu. Varastosaldot pysyvät automaattisesti ajan tasalla kassaliittymän avulla ja inventaario hoituu vaivattomasti mobiilisovelluksen avulla. Voit lisätä järjestelmään myös jäljitettävyystietoja.

 

Sähköinen tuotetietojen päivitys

Tuotetietojen päivitys -toiminnon avulla saat päivitettyä suurenkin määrän tuotteita automaattisesti järjestelmään kaikkine oleellisine tietoineen helposti ja nopeasti. Kun käyttämiesi tuotteiden perustiedot ovat ajan tasalla, myös hinnat ja laskelmat ovat ajan tasalla läpi järjestelmän.

 

Sähköiset ostotilaukset ja lähetyslistat

Ostotilaukset on helppo tehdä järjestelmässä suoraan ja automaattisesti ruokalistoilta tai valitsemalla yksittäisiä tuotteita tuotelistalta. Kaikki ruokaohjeilla, ja sen myötä ruokalistoilla, käyttämäsi tuotteet on linkitetty ostotuotteisiin. Kun ruokalistasi on valmis, ohjelmassa voidaan muodostaa automaattisesti tarveainelistat ja ostotilaukset tarpeeseen perustuen. Ostotilausten lähettäminen toimittajille hoituu sähköisesti suoraan ohjelmasta. Kun tavarat on toimitettu, voit kirjata lähetyslistan JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaan joko käsin tai JAMIX-mobiilisovellusta hyödyntäen. Voit tallentaa jäljitettävyystietoja ja muita mahdollisia lisätietoja kullekin vastaanotetulle tuotteelle. JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmissa ja sovelluksissa on myös suora liittymä Fredman Pro -omavalvontajärjestelmään.

 

Keittiön varastonhallinta

Varastosaldot päivittyvät ohjelmassa lähetyslistakirjausten ja varasto-ottojen myötä. Kassaliittymän avulla varastosaldot on mahdollista pitää reaaliaikaisesti ajan tasalla, jolloin kassaan rekisteröity myynti vähentää automaattisesti varastosaldoja JAMIX-ohjelmassa reseptin tai tuotteen perusteella. Säännöllisten inventaarioiden tekeminen on vaivatonta JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmalla. Voit kirjata tuotteiden tiedot joko käsin tai kätevästi mobiilisovelluksen avulla suoraan varastopaikalla.

 

Mobiilisovelluksen avulla voit käyttää ohjelmaa paikasta riippumatta

JAMIX RUOKATUOTANTO MOBILE on ainutlaatuinen mobiilisovellus, jota voit käyttää jopa tavallisella älypuhelimella. Sovellus sisältää kaikki keskeiset toiminnot ammattikeittiön varastonhallintaan ja hankintaan liittyen. Mobiilisovellus on ihanteellinen keittiötyöntekijän perustyökalu, jonka tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti pääohjelman kanssa.

 

Varastonhallinta linkittyy kokonaisvaltaisessa järjestelmässä muihin toimintoihin

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmisto tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti prosessin alusta loppuun. Varastonhallinnan lisäksi järjestelmä sisältää seuraavia ominaisuuksia: