Ohjelmisto ravitsemisalan oppilaitoksille

JAMIX RUOKATUOTANTO on edistyksellinen ammattikeittiön hallintaan kehitetty ohjelmisto kaiken tyyppisille ja kokoisille ammattikeittiöille. Kokonaisvaltainen järjestelmä sisältää muun muassa ruokaohjeiden hallinnan, ruokalistasuunnittelun, kustannus- ja ravintoarvolaskennan, varaston hallinnan ja hankinnan sekä ateriatilausten hallinnan. Kaikki tiedot linkittyvät saumattomasti toisiinsa yhdessä järjestelmässä, joka palvelee niin keittiön sisäisiä tarpeita kuin tarjoaa sujuvat yhteydet sekä toimittajiin että asiakkaisiin ja tilaajiin päin.

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaa voidaan hyödyntää myös opetuskäytössä ravitsemisalan oppilaitoksissa. Kaikille yhteisten tietojen lisäksi opiskelijoille voidaan luoda harjoituksia varten ohjelmaan henkilökohtaiset työkansiot. Opettajalla on pääsy opiskelijoiden työkansioihin esimerkiksi tehtävien tarkistamista varten.

 

Kokonaisvaltainen ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmä

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmisto tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti prosessin alusta loppuun. Järjestelmä sisältää seuraavia ominaisuuksia: