Jamix on ravitsemisalan asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella

Ravitsemisalan asiantuntemus rakentuu Jamixilla vuosikymmenten kokemukseen ammattikeittiöiden toiminnasta

teksti: Anna Skyttä

 

Ravitsemisalan syvällinen ja monipuolinen tuntemus rakentuu Jamixilla 31 vuoden kokemukseen ammattikeittiöiden toiminnanohjauksesta. Työtä helpottavaa järjestelmää kehitettäessä ymmärrys ja kiinnostus keittiön toimintaan käytännön tasolla on äärimmäisen tärkeää. Yrityksen perustamisesta lähtien Jamixilla onkin kuunneltu asiakkaiden tarpeita. Lisäksi yrityksessä työskentelee lukuisia henkilöitä, jotka ovat ennen Jamixille tuloaan työskennelleet ravitsemisalalla. Voimme siis rinta rottingilla todeta, että tunnemme erityyppisten ammattikeittiöiden toiminnan ja siihen liittyvät vaatimukset todella hyvin.

 

Monipuoliset ja kattavat toiminnot ammattikeittiön tarpeisiin

JAMIX-keittiöjärjestelmää on jo kolmen vuosikymmenen ajan kehitetty niin asiakkailta tulleiden toiveiden perusteella kuin oman innovoinnin kautta. Perusjutut ja -toiminnallisuudet – kuten ruokaohjeet ja ruokalistat sekä niihin liittyvät laskelmat, varastonhallinta sekä ateriatilaukset – ovat olleet mukana jo alkumetreiltä lähtien.

Maailma kuitenkin muuttuu jatkuvasti, hallittavan tiedon määrä lisääntyy ja teknologiat kehittyvät. JAMIX-järjestelmää onkin jatkuvasti kehitetty eteenpäin, jotta se palvelisi ammattikeittiöiden toimintaa mahdollisimman hyvin. Perustoiminnallisuuksia on paranneltu ja järjestelmään on vuosien varrella lisätty lukuisia hyödyllisiä toimintoja sekä innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat keittiön työtä. Toiveita ja ideoita järjestelmän edelleen kehittämiseksi riittää runsaasti vielä kolmen vuosikymmenen jälkeenkin. Niinpä Jamixilla kehitetään uusia, keittiötyötä helpottavia ominaisuuksia tälläkin hetkellä!

 

Asiantuntevat palvelut apuna niin ohjelman käyttöönotossa kuin sen jälkeenkin

Asiakkaat kehuvat usein JAMIX-järjestelmää selkeäksi ja helpoksi käyttää. Jamix on saanut helppokäyttöisyydestä tunnustusta myös muun muassa amerikkalaisen National Restaurant Association Show:n taholta. Kyseissä tapahtumassa vuonna 2019 JAMIX-keittiöjärjestelmä palkittiin Kitchen Innovation Award -palkinnolla. Palkintoraati nosti perusteluissaan esiin monipuolisten toiminnallisuuksien lisäksi juuri helppokäyttöisyyden.

Helppokäyttöisenkin ohjelman kanssa voi toisinaan tarvita apua. Etenkin suuremmissa organisaatioissa ohjelman käyttöönotossa kannattaa hyödyntää Jamixin asiantuntijoita. Kaikki Jamixin kouluttajat ovat joko työskennelleet ravitsemisalalla tai keränneet asiantuntemuksensa pitkän työsuhteen myötä. Pienemmissä asioissa Jamixin tukipalvelut vastaavat ripeästi niin teknisiin kuin ohjelman toimintoihin liittyviin kysymyksiin. Asiantuntijuus ja laatu ovat Jamixille tärkeitä myös tukipalveluissa, ja asiakastyytyväisyys lähenteleekin sataa prosenttia. Jos oma aika ei riitä ohjelman perustietojen ylläpitoon, Jamixilta voi hankkia myös pääkäyttäjäpalvelua, jota hoitaa ammattikeittiön toimintatavat tunteva asiantuntija.

 

Vakaa, luotettava ja turvallinen kumppani

JAMIX-keittiöjärjestelmä on käytössä tuhansissa ammattikeittiöissä ja sen avulla valmistetaan yli miljoona ateriaa päivittäin. Jamixin asiakaskuntaan kuuluu tuoreiden tulokkaiden lisäksi runsaasti asiakkaita, jotka ovat käyttäneet JAMIX-järjestelmää todella pitkään. Mukana on edelleen myös asiakkaita aivan yrityksen alkuajoilta saakka. Suomalaisten lisäksi ohjelmaa käyttävät tänä päivänä ravitsemisalan ammattilaiset muun muassa Australiassa, Yhdysvalloissa ja Hong Kongissa.

Toiminta tässä laajuudessa on mahdollista Jamixin asiantuntevan ja vahvan organisaation myötä. Se takaa sekä ohjelmistopalvelun että siihen liittyvien tukipalveluiden toimivuuden niin isoille kuin pienille ravitsemisalan toimijoille. Jamix on 31 vuotta toimineena yrityksenä vakiintunut ja vakaa mutta ei millään muotoa paikalleen pysähtynyt.

Posted in Ammattikeittiön toiminnanohjaus and tagged , , , .