Reseptiohjelma osana kokonaisvaltaista keittiöjärjestelmää

Kaikki oleelliset tiedot ja laskelmat ruokaohjeille, jotka linkittyvät järjestelmässä saumattomasti kaikkeen keittiön toimintaan.

Ammattikeittiön reseptiikan hallinta on yksi JAMIX-keittiöjärjestelmän avaintoiminnoista.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Helppo luoda reseptit järjestelmään
  • Monipuoliset ryhmittelymahdollisuudet
  • Kustannus- ja katelaskelmat
  • Ravintoarvolaskelmat
  • Allergeenit ja ruokavaliotiedot
  • CO2-laskuri
  • Ruokaohjekuvat
  • Helppo muuttaa annoskokoja tai annosmääriä
  • Mobiiliruokaohje paperittomaan keittiöön
  • Etiketit elintarviketietoasetuksen mukaisin tiedoin

Voit tallentaa reseptiohjelmaan rajattoman määrän ruokaohjeita

Reseptien rakentaminen on JAMIX-ohjelmassa helppoa ja nopeaa – valitset vain ruoka-aineet ohjelmassa valmiina olevasta kattavasta listasta. Monipuolisten ryhmittelyiden avulla reseptit pysyvät vaivattomasti järjestyksessä. Ruokaohjeisiin voidaan liittää ruokavaliotietoja ja valmistusohjeet voidaan tarvittaessa jakaa useampaan vaiheeseen. Jos käytät JAMIX-järjestelmää mobiililaitteella, kuten tabletilla, voit ottaa ruokaohjeeseen liitettävät kuvat suoraan sillä.

 

JAMIX RUOKATUOTANTO

Reseptiohjelma laskee automaattisesti ravintoarvot ja kustannukset sekä  tarjoaa allergeenitiedot

JAMIX-keittiöjärjestelmässä on valmiina ajantasaiset Finelin ravintoarvotiedot ja ohjelma laskee automaattisesti ruokaohjeiden ravintoarvosisällöt yksityiskohtaisesti. Tiedot allergeeneista kulkevat täsmällisesti järjestelmässä. Toimittajien tuotetiedot päivitetään ohjelmaan sähköisesti, minkä lisäksi käytössäsi ovat valmistajien ilmoittamat tuotetiedot, jotka JAMIX Tuotetietopalvelu päivittää automaattisesti Synkka-palvelusta. Reseptiohjelmassa on automaattinen, kattava kustannus- ja katelaskenta ja laskelmat ovat näin aina ajan tasalla järjestelmässä.

 

Vertaa, valitse ja vaikuta ruuan hiilijalanjälkeen

JAMIX on ensimmäinen järjestelmä ammattikeittiöille, jossa on automaattinen hiilijalanjälkilaskuri. Ohjelma laskee automaattisesti CO₂-päästöt mm. ruokaohjeille ja aterioille. Ohjelmassa olevien vertailuarvojen avulla tietyn ruuan tai aterian hiilijalanjälkeä on helppo arvioida. Halutessasi saat CO₂-tiedot esille myös ruokalistaan ja JAMIX MENU –sovellukseen asiakkaitasi varten.

 

JAMIX CO2-laskuri laskee ruuan hiilijalanjäljen

Ainutlaatuinen mobiiliruokaohje mahdollistaa paperittoman keittiön

JAMIX-keittiöjärjestelmän Mobiiliruokaohje korvaa perinteisen paperitulosteen keittiössä. Voit katsoa kaikki ruuan valmistuksessa tarvittavat tiedot suoraan tabletin tai älypuhelimen näytöltä. Raaka-aineiden, valmistusohjeen sekä kuvien lisäksi Mobiiliruokaohje sisältää tiedot allergeeneista ja ravintoarvoista. Mobiiliruokaohjeella voit muuttaa reseptin annoskokoa ja annosmäärää, ja ohjelma päivittää automaattisesti tarvittavien ruoka-aineiden määrät niiden mukaisesti.

 

JAMIX RUOKATUOTANTO

Tulosta tuoteseloste-etiketit elintarvikkeille vaivattomasti

Saat tulostettua tuoteseloste-etiketit pakattuihin elintarvikkeisiin helposti suoraan ruokaohjeelta. Etiketille tulostuvat kaikki tarvittavat tiedot elintarviketietoasetuksen mukaisesti sisältäen tuoteselosteen, allergeenit ja ravintoarvotiedot. Etiketille voidaan lisäksi tulostaa hinta- ja painotiedot, säilytysohje, valmistuspäivä ja parasta ennen -päiväys sekä viivakoodi.

 

Elintarvikkeiden etikettitulostus suoraan ruokaohjeelta - JAMIX

Reseptit linkittyvät kokonaisvaltaisessa keittiöjärjestelmässä muihin toimintoihin

JAMIX-järjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa kokonaisvaltaisesti prosessin alusta loppuun. Reseptien hallinnan lisäksi järjestelmä sisältää seuraavia ominaisuuksia, jotka kaikki linkittyvät toisiinsa:

JAMIX on luotetuin ja helppokäyttöisin reseptiohjelma ammattikeittiöissä!

JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille yli 30-vuotisella kokemuksella HoReCa-alasta ja ravitsemispalveluista.