JAMIX BI Raporttipalvelun avulla ajantasaista tietoa toimintasi avainalueista

Järjestelmät pitävät sisällään suunnattoman määrän tietoa ja kokonaiskuvan saaminen organisaatiolle oleellisista tiedoista voi toisinaan olla haasteellista. Ravitsemuspalvelujen tarjoajalla tyypillisiä päivittäiseen toimintaan liittyviä kysymyksiä voivat olla esimerkiksi:

  • Miten ruoka-aineiden hinnat ovat kehittyneet?
  • Mitä ruoka-aineita ostetaan eniten?
  • Ovatko ruokaohjeiden katteet tavoitetasolla?
  • Mitä ruokia menee eniten hävikkiin?
  • Mitkä ovat hävikkikustannukset?

JAMIX BI Raporttipalvelu tarjoaa valmiin raporttikoosteen toimintasi kriittisistä osa-alueista ja niiden kehityksestä. Tunnuslukujen vertailu ja niiden kehityksen tarkastelu on vaivatonta selkeiden kaavioiden ja taulukoiden ansiosta. Raportit ovat tarkasteltavissa suoraan JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmassa. 

Ruoka-aineiden hintakehityksellä on vaikutusta katteisiin

Ruoka-aineisiin liittyvä raporttikooste tarjoaa tietoa muun muassa ruoka-aineiden hintakehityksestä. Näet helposti esimerkiksi merkittävästi kallistuneet ruoka-aineet, minkä ansiosta voit tarvittaessa pyrkiä vähentämään kyseisten ruoka-aineiden käyttöä tai etsiä niille vaihtoehtoista toimittajaa. Lisäksi voit tarkastella ostojen arvoa valitsemallasi aikajaksolla. Useiden toimipisteiden kokonaisuudessa näet helposti kaikkien keittiöiden ostot

 

Vertaile vaivattomasti ruokaohjeiden katteita ja kustannuksia

Ruokaohjeisiin liittyvältä raporttikoosteelta saat yhdellä silmäyksellä tietoa kustannuksista, katteista ja niiden kehityksestä. Raporttien avulla eri ruokaohjeita on helppo verrata sekä toisiinsa että keskimääräiseen kustannus- ja katetasoon. Näet myös helposti ruokaohjeet, joilla on paras tai heikoin kate. Useiden toimipisteiden kokonaisuudessa raportti tarjoaa tietoa eri keittiöiden katteista ja niitä on myös helppo verrata tavoitetasoon. 

 

Hävikkiraporttien avulla voit löytää säästökohteita

Hävikkiin liittyvä raporttikooste sisältää monipuolisesti tietoa hävikin aiheuttajista sekä tarjoaa tärkeitä avainlukuja hävikkiin liittyen. Raportilla on eritelty sekä ruokaohjeista että ruoka-aineista syntyvä hävikki. Voit seurata hävikin määrää niin arvossa, annoksina kuin prosentteina. Raportti myös listaa ruokaohjeet ja ruoka-aineet, joilla on eniten hävikkiä määrällisesti sekä suurimmat hävikkikustannusten aiheuttajat. Useiden toimipisteiden kokonaisuudessa voit tarkastella hävikkiä keittiöittäin.