Haemme KOULUTTAJAA Jyväskylään

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on jo yli 25 vuoden ajan kehittänyt ja myynyt tuotannonohjausjärjestelmäänsä ammattikeittiöille. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille. Yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista käyttää JAMIX-ohjelmistoa muun muassa kouluruokailun hallintaan.  Asiakkaita on jo yli 2000 ja kasvu on viime vuosina ollut voimakasta. Asiakaskunta koostuu julkispuolen lisäksi ravintolaketjuista ja sadoista muista yksityispuolen yrityksistä. JAMIX hakee kasvua myös viennistä, ja myyntiä on jo useissa maissa. JAMIX-ohjelmisto on erittäin monipuolinen, mutta samalla selkeä ja looginen. Tuotekehitys on jatkuvaa ja ohjelmisto edelleen kehittyy koko ajan. JAMIX:in kotipaikka on Jyväskylässä ja yritys työllistää 19 henkilöä.

 

Haemme KOULUTTAJAA Jyväskylään

Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme kouluttaminen ja opastus JAMIX-ohjelmien käytössä. Työ tapahtuu usein asiakkaiden luona, mikä edellyttää matkustamista Suomessa. Koulutusta ja opastusta tehdään myös paljon etäyhteyden avulla toimistoltamme. Huolehdit myös omiin koulutuksiisi liittyvistä järjestelyistä ja kokoat tarvittavat koulutusmateriaalit. Lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttötuen antaminen asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse. Näiden lisäksi työtehtäviisi sisältyy toimistotöitä, muun muassa ohjelmien käyttöohjeiden laatimista sekä kirjallisena että opastusvideoina.

Tehtävässä vaaditaan erityisesti halua työskennellä asiakkaiden kanssa, asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta sekä matkustusvalmiutta.

Sinulla on tietoteknisen alan tai ravitsemusalan koulutus. Eduksi katsotaan kyseisten alojen työkokemus, JAMIX-ohjelmien tuntemus sekä englannin kielen taito.

 

Lisätietoja: markkinointijohtaja Anna Skyttä, puh. 0400 527 730, anna.skytta@jamix.fi

Hakemukset sisältäen CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse 17.10.2016 mennessä: anna.skytta@jamix.fi

Posted in JAMIX Uutiset.