Ruokalistasuunnittelu ja kustannuslaskenta

Kun suunnittelet ruokalistasi JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmalla, tiedät aina mitä ruokaa pitää tehdä ja milloin, paljonko ruokaa pitää tehdä ja mitkä ovat sen kustannukset. Allergeeni-, ravintoarvo- ja hintatiedot kulkevat mukana läpi ohjelman ruoka-aineista ruokaohjeille ja edelleen ruokalistoille virheettömästi ja ajantasaisesti. Kaikki ruoka-aineet voidaan linkittää ostotuotteisiin, minkä ansiosta saat luotua ostotilaukset automaattisesti järjestelmässä ja lähetettyä ne sähköisesti toimittajille. Ruokalistan julkaisu asiakkaitasi varten hoituu ohjelman avulla automaattisesti.

 

Monipuolisen ruokalistatoiminnon avulla ruokalistan luominen on helppoa

Voit lisätä ruokalistalle useita erilaisia ateriavaihtoehtoja. Reseptit on helppo tuoda viikkokalenteriin parilla hiiren klikkauksella. Ohjelma laskee automaattisesti ruokalistan ravintoarvotiedot ja kustannukset sekä näyttää mahdolliset allergeeni- ja ruokavaliotiedot. Voit muuttaa ruokailijoiden määrää ruokalistalla ja ohjelma päivittää automaattisesti reseptit uusien määrien mukaisesti.

 

Automaattinen ruokalistan julkaisu nettiin ja mobiilisovellukseen

JAMIX MENU -palvelun avulla ruokalistasi julkaistaan automaattisesti ja ajantasaisesti nettiin sekä mobiilisovellukseen, minkä ansiosta asiakkaasi voi tarkastella sitä ajasta ja paikasta riippumatta. Julkaistava ruokalista sisältää myös muun muassa tuoteselosteen ja allergeenit, ravintoarvotiedot sekä haluttaessa aterian tai yksittäisen ruuan hiilijalanjäljen vertailuineen. JAMIX MENU -palvelun avulla voit julkaista myös tuoteluettelon, esimerkiksi kahvilavalikoiman, nettiin ja mobiilisovellukseen.

JAMIX MENU –palvelun palauteosion kautta saat kerättyä asiakaspalautteen ateriakohtaisesti. Asiakkaasi voi halutessaan antaa palautetta joko ateriasta kokonaisuutena tai sen osista erikseen. Palautelomakkeen kysymykset ovat muokattavissa, joten voit itse määritellä mistä asioista haluat saada palautetta. Annettua palautetta pääsee tarkastelemaan JAMIX RUOKATUOTANTO –ohjelmassa. Lue lisää asiakaspalautepalvelusta.

 

Ostotilaukset tarpeen mukaan

Kaikki resepteillä ja sen myötä ruokalistoilla olevat ruoka-aineet on linkitetty ostotuotteisiin. Kun ruokalistasi on valmis, ohjelma muodostaa automaattisesti tarveainelistat ja ostotilaukset tarpeeseen perustuen. Ostotilausten lähettäminen toimittajille hoituu sähköisesti suoraan ohjelmasta. Voit lähettää tarveainelistan halutessasi myös Ennustepankkiin suoraan järjestelmästä.

 

Hallitse ruokahävikkiä ja hallitset samalla myös kustannuksia

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelman avulla voit vähentää ruoan tuotannossa syntyvää hävikkiä: saat muun muassa tarkat tarveainelistat annoskokoihin ja annosmääriin perustuen sekä tulostat ruokalistat ja työlistat tuotannon suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Menekin seuranta -toimintojen avulla voit optimoida valmistettavan ruuan määrää. Juuri tarvetta vastaavat tilausmäärät vähentävät varastohävikkiä ja tarkempi tuotannon suunnittelu ja toteutus auttavat vähentämään valmiin ruoan hävikkiä. Ruokahävikin hallinta säästää resursseja ja vähentää päästöjä koko elintarvikeketjun matkalta. Näin voit edesauttaa kestävää kehitystä ja kaupan päälle saat aikaan kustannussäästöjä.