Sovellusasiantuntija Jyväskylään tai Vantaalle

 

Haemme koulutustiimiimme sovellusasiantuntijaa vastaamaan ensisijaisesti asiakkaidemme pääkäyttäjätehtävistä JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmassa, jolla hallitaan ammattikeittiöiden tuotannonohjausta kokonaisvaltaisesti. Pääkäyttäjätehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaan perustietojen ylläpito ohjelmassa, asiakasorganisaation käyttötuki sekä erilaiset raportointitehtävät. Osana koulutustiimiä sovellusasiantuntijan toimenkuvaan sisältyy lisäksi tarvittaessa myös asiakkaiden kouluttaminen joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Edellä mainittujen lisäksi täydennät tarvittaessa käyttötukitiimiämme sisältäen muun muassa käyttötuen antamista, käyttöohjeiden laatimista sekä ohjelmien testausta.

Työntekopaikkana joko Jyväskylä tai Vantaa.

Työympäristömme rakentuu luottamuksen, sitoutumisen, vastuullisuuden, yhteistyön ja jatkuvan kehittymisen periaatteille. Sisäisesti toimit tiiviissä yhteistyössä muun muassa koulutustiimin, tukipalvelutiimin ja myynnin kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä:

  • Sinulla on halu työskennellä asiakasrajapinnassa ja olet asiakaspalveluhenkinen.
  • Olet oma-aloitteinen ja hoidat vastuullesi kuuluvat asiat loppuun saakka tarkasti ja täsmällisesti.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tietoteknisen alan tai ravitsemusalan koulutus.

Eduksi katsotaan kyseisten alojen työkokemus, JAMIX-ohjelmien tuntemus sekä englannin kielen taito.

 

JAMIX Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo lähes 30 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista käyttää JAMIX-ohjelmistoa. Asiakaskunta koostuu julkispuolen lisäksi ravintolaketjuista ja sadoista muista yksityispuolen yrityksistä. JAMIX kasvaa voimakkaasti kotimaassa ja kasvua haetaan myös viennistä. JAMIXin kotipaikka on Jyväskylässä ja yritys työllistää 27 henkilöä.

 

Lisätietoja: markkinointijohtaja Anna Skyttä, puh. 0400 527 730, anna.skytta@jamix.fi

Hakemukset sisältäen CV:n, palkkatoiveen ja suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn (tietosuoja-asetus) sähköpostitse 13.10.2019 mennessä: anna.skytta@jamix.fi

 

 

 

Posted in JAMIX Uutiset and tagged , , , , .