JAMIX Tuotetietopalvelu pitää ammattikeittiön tuotetiedot automaattisesti ajan tasalla

Elintarviketietojen täsmällisyys ja oikeellisuus on yksi ammattikeittiön kriittisiä aihealueita. Sen lisäksi, että keittiö tietää valmistamiensa ruokien tarkat tuotetiedot, kuten tuoteselosteet ja allergeenit, on tiedot voitava jakaa luotettavasti myös loppuasiakkaille. Pilvipalveluna käytettävään JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaan sisältyvä maksuton tuotetietopalvelu helpottaa keittiön työtä näihin tarkkoihin tuotetietoihin liittyen.

Valmistajien ilmoittamat Synkka-tuotetiedot käytössäsi maksutta suoraan ohjelmassa

Synkka-palvelussa on yli 100.000 valmistajien ilmoittamaa tuotetta ja näiden ajantasaiset tiedot. JAMIX Tuotetietopalvelu päivittää automaattisesti ja säännöllisesti Synkka-tuotetiedot JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaan. Synkka-palvelun kautta saatavat tiedot täydentävät ja rikastavat tavarantoimittajilta saatuja tuotetietoja muun muassa seuraavilla olennaisilla tiedoilla:

  • Allergeenit
  • Ravintoarvot
  • Tuoteseloste
allergeenit JAMIX RUOKATUOTANTO

Tuotetiedot linkittyvät järjestelmässä ruokaohjeisiin ja ruokalistoihin

Edellä mainitut tuotetiedot linkittyvät JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmassa edelleen muun muassa ruokaohjeisiin ja ruokalistoihin. Tuotetietopalvelun kautta saadut tarkat tuotetiedot kulkevat siis automaattisesti ruoka-aineiden mukana, kun käytät niitä muualla ohjelmassa. Kun perustiedot ovat kunnossa, niin loppu hoituu automaattisesti järjestelmän toimesta ja keittiössä säästyy aikaa muille tehtäville. Järjestelmän myös minimoi mahdollisten virheiden riskiä.

JAMIX MENU Ruokalistan julkaisu nettiin ja mobiilisovellukseen

Tuotetietojen ilmoittaminen loppuasiakkaille on helppoa ja vaivatonta

JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmasta saat tulostettua tuoteseloste-etiketit pakattuihin elintarvikkeisiin helposti suoraan ruokaohjeelta. Etiketille tulostuvat kaikki tarvittavat tiedot elintarviketietoasetuksen mukaisesti sisältäen tuoteselosteen, allergeenit ja ravintoarvotiedot.

JAMIX MENU -palvelun avulla ruokalistasi julkaistaan automaattisesti ja ajantasaisesti nettiin sekä mobiilisovellukseen, minkä ansiosta asiakkaasi voi tarkastella sitä ajasta ja paikasta riippumatta. Julkaistava ruokalista sisältää myös muun muassa tuoteselosteen ja allergeenit, ravintoarvotiedot sekä haluttaessa aterian tai yksittäisen ruuan hiilijalanjäljen vertailuineen. JAMIX MENU -palvelun avulla voit julkaista myös tuoteluettelon, esimerkiksi kahvilavalikoiman, nettiin ja mobiilisovellukseen.

Elintarvikkeiden etikettitulostus suoraan ruokaohjeelta - JAMIX

Haluatko kuulla lisää JAMIX Tuotetietopalvelusta?