"Kuten keittiössä, meidänkin menestys perustuu asiakkaan kuuntelemiseen ja toiminnan kehittämiseen sen perusteella. Ensiluokkaisen laadun maistaa niin ruuassa kuin JAMIX-ohjelmissakin."
Toimitusjohtaja, Mikko Jaatinen
 

Jamix Oy - 30 vuotta ammattitaitoa!

JAMIX Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo 30 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa leipomotoimintaan sekä juhla- ja kokouspalveluiden hallintaan kehitettyjä ohjelmistoja.

Ohjelmat suunnitellaan ja tehdään Suomessa – korkealla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Teemme jatkuvaa, innovatiivista kehitystyötä pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan sovelluksia. JAMIX-ohjelmia käytetään niin pienissä kuin suurissa toimipisteissä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Alusta asti tärkein periaatteemme on ollut ensiluokkainen laatu, jolla tarkoitamme niin teknistä luotettavuutta, asiakkaiden tarpeiden huomioimista kuin hyvää asiakaspalvelua. Ohjelmamme ovat selkeitä, loogisia ja helppoja oppia. Kokemuksemme takaa sen, että JAMIX-ohjelmat sopivat saumattomasti jokaiseen yritykseen, niin pieneen ravintolaan kuin suureen maailmanlaajuiseen hotelliketjuun.

Jyväskyläläisen opiskelijanuorukaisen vuonna 1990 perustama JAMIX Oy on kasvanut 30 vuodessa paikallisesta pikkuyrityksestä ohjelmistotaloksi, jolla on asiakkaita ympäri maailmaa.

JAMIX Oy sai alkunsa Mikko Jaatisen yliopisto-opintojensa aikana tekemästä reseptiohjelmasta, josta paikallinen ammattioppilaitos kiinnostui. Heiltä saadun palautteen ja vinkkien perusteella Jaatinen kehitti ohjelman valmiiksi tuotteeksi. Aterix-ohjelmaa myytiin nopeaan tahtiin kymmeniin ammattikeittiöihin jo ensimmäisen vuoden aikana. Pian rinnalle rakennettiin omat ohjelmat varaston ja ateriatilausten hallintaan. Näistä kehittyi täydellinen ammattikeittiöiden tuotannonohjausjärjestelmä, joka sopii kaiken kokoisille ja kaiken tyyppisille keittiöille.

Kansainvälistyminen aloitettiin vuonna 2008 Australiasta, jonka jälkeen vientitoiminta on laajentunut muun muassa Englantiin ja Irlantiin. 2010-luvun puolivälin jälkeen viennin fokus on ollut Pohjois-Amerikassa.

”Olemme kehittäneet innostuneesti ja tauotta ohjelmiamme keittiön ammattilaisille jo lähes 30 vuoden ajan. Yli 2500 keittiötä luottaa JAMIX-ohjelmiin ja helpottaa niiden avulla työtään – joka päivä.”, Mikko Jaatinen – toimitusjohtaja.

JAMIX:in kotipaikka on Jyväskylässä.